FRISTADS – KANSAS LJETNA AKCIJA 2+1 GRATIS!

Fristads - Kansas radna odjeća 2+1 GRATIS!

Profesionalna radna odjeća za ljetne temperature!

S dolaskom toplijeg vremena, nudimo Vam izbor kvalitetne radne odjeće europskih proizvođača Kansas i Fristads po posebnim cijenama!
Dizajnirana za rad u toplim ljetnim uvjetima te izrađena od izdržljivog, laganog i elastičnog materijala, ova prozračna radna odjeća učiniti će Vaš rad ugodnijim i lakšim!

Radne hlače Kansas Evolve dizajnirane su s ciljem pružanja optimalne ugode pri radu u uvjetima toplog okruženja.
Lagane i prozračne, sadrže poseban sistem ventilacije na nogavicama s mogućnošću otvaranja i zatvaranja. Izrađene su od FlexForce otpornog i rastezljivog materijala te opremljene CORDURA® ojačanim funkcionalnim džepovima i reflektirajućim detaljima radi veće vidljivosti. Prikladne su za industrijsko pranje prema ISO 15797 te OEKO-TEX® certificirane.

Fristads 133276 udobne kratke radne hlače s rastezljivim panelima izrađene su od vodoodbojne, izdržljive i lagane Ripstop tkanine s elastičnom trakom u struku.
Izuzetno lagane (165 g/m²) i prozračne, sadrže dvostruko ojačane unutarnje šavove, prostrane vodoodbojne bočne džepove s patentnim zatvaračima te mnoštvo funkcionalnih džepova sa stražnje strane kao i na nogavicama.

Kupovinom oba proizvoda, ostvarujete pravo na besplatnu Fristads majicu kratkih rukava izrađenu od 100% kvalitetnog pamuka s OEKO-TEX certifikatom te EPD (Environmental Product Decleration) ekološkom deklaracijom, dostupnu u dvije boje.

Ukupna vrijednost kompleta iznosi 1213,00 kn a za vrijeme trajanja akcije iznosi samo 999 kn!

Upute za kupovinu: Kako biste ostvarili akcijski popust, molimo odaberite željenu veličinu i boju radnih hlača 130163, te kratkih radnih hlača 133276.
Nakon što se u Vašoj košarici nalaze oba artikla, u košarici će se pojaviti opcija odabira veličine i boje besplatne majice kratkih rukava 100240!

Za više informacija vezanih za sezonsku akciju, kao i za sva druga pitanja, slobodno nas kontaktirajte!

Domena dea d.o.o.

#
Kolačiće koristimo kako bismo vam osigurali jednostavno iskustvo korištenja naše stranice. Dolaskom na ovu stranicu prihvaćate izjavu o korištenju kolačića.