Fristads Green kolekcija visoke vidljivosti – VISOKOVIDLJIVA RADNA ODJEĆA NOVOG DOBA

FRISTADS GREEN KOLEKCIJA VISOKE VIDLJIVOSTI

Održiva radna odjeća postaje vidljiva

Globalne klimatske promjene i onečišćenje okoliša izazovi su modernog vremena. Procjenjuje se da proizvodnja tekstila uzrokuje oko 20% globalnog onečišćenja vode. Da bi se smanjio negativan utjecaj na okoliš, imperativ tekstilne industrije okretanje je modelu održive proizvodnje.

Ponosno predstavljamo Fristads Green High Visibility – prvu ekološki deklariranu kolekciju radne odjeće visoke vidljivosti na svijetu. Nova revolucionarna kolekcija izrađena je od recikliranih i organskih materijala te proizvedena na način koji minimalizira negativan utjecaj na okoliš, bez žrtvovanja kvalitete ili udobnosti.

Zaštitite sebe i planet

Fristads Green kolekcija visoke vidljivosti napravljena je s ciljem bolje zaštite onih kojima je potrebna dodatna vidljivost na poslu, ali s manjim utjecajem na okoliš.
Počevši od izbora materijala, pa do načina isporuke – analiziran je svaki korak u lancu te odabrana najodrživija opcija. Svi proizvodi Fristads Green High Visibility kolekcije sadrže ekološku deklaraciju proizvoda (EPD) koja prikazuje ukupnu potrošnju vode i električne energije te potrošnju goriva i potencijalno globalno zagrijavanje uzrokovano proizvodnjom svakog pojedinog odjevnog predmeta unutar kolekcije.

Do danas, Fristads je jedini proizvođač odjeće na svijetu koji koristi EPD za cjelokupnu kolekciju radne odjeće. Radnici i profesionalci čiji posao zahtijeva dodatnu vidljivost pri radu nikada prije nisu imali ovoliki izbor udobne, izdržljive i održive odjeće.

Fristads Green kolekcija visoke vidljivosti nudi široku paletu odjevnih predmeta namijenjenih radnicima na cestama, građevinarstvu, transportu i logistici. Izrađena od organskog pamuka i poliestera iz recikliranih PET boca i ojačana tamo gdje je najpotrebnije, ova kolekcija radne odjeće visoke vidljivosti dugoročno je održiva kao i izdržljiva.

FRISTADS GREEN KOLEKCIJA VISOKE VIDLJIVOSTI KABANICA

Visoka kvaliteta putem održivih materijala

Fristads Green High Visibility kolekcija razvijena je kao odgovor na rastuću potražnju za kvalitetnom i pouzdanom visokovidljivom odjećom u transportnoj i građevinskoj industriji kao i za radnike i stručnjake u području cestogradnje, održavanja i servisa.

Kako bi zadovoljila potrebe radnika različitih profila, ova kolekcija obuhvaća širok raspon veličina te uključuje modele za muškarce i žene. Zahvaljujući dostupnim krojevima, širokom rasponu veličina, promišljenom dizajnu i strateškoj upotrebi rastezljivih materijala, kolekcija Green High Visibility olakšava pronalaženje odjevnog predmeta koji savršeno pristaje.

Održiv izbor za laganu udobnost

Udobnost postaje sve važnijim aspektom u proizvodnji suvremene radne odjeće, a ključ udobnosti je rastezljivost odjevnog predmeta.
Svi Fristads Green High Visibility proizvodi izrađeni su od laganog rastezljivog materijala u 4 smjera koji pruža izvanrednu fleksibilnost i slobodu kretanja. Kako bi udvostručili udobnost, sve hlače u kolekciji Fristads Green High Visibility također imaju posebne rastezljive pletene panele u području struka koji pružaju fleksibilnost tamo gdje je to najpotrebnije. Iz tog razloga proizvodi iz nove Fristads Green High Visibility kolekcije predstavljaju najveći izbor rastezljivih odjevnih predmeta visoke vidljivosti u industriji profesionalne radne odjeće.

Domena Dea d.o.o. glavni je regionalni zastupnik vodećeg europskog proizvođača radne odjeće Fristads. Pogledajte našu Fristads Green High Visibility kolekciju ovdje!

#
Kolačiće koristimo kako bismo vam osigurali jednostavno iskustvo korištenja naše stranice. Dolaskom na ovu stranicu prihvaćate izjavu o korištenju kolačića.