Fristads Green kolekcija visoke vidljivosti – VISOKOVIDLJIVA RADNA ODJEĆA NOVOG DOBA

FRISTADS GREEN KOLEKCIJA VISOKE VIDLJIVOSTI

Održiva radna odjeća postaje vidljiva

Globalne klimatske promjene i onečišćenje okoliša izazovi su modernog vremena. Procjenjuje se da proizvodnja tekstila uzrokuje oko 20% globalnog onečišćenja vode. Da bi se smanjio negativan utjecaj na okoliš, imperativ tekstilne industrije okretanje je modelu održive proizvodnje.

Ponosno predstavljamo Fristads Green High Visibility – prvu ekološki deklariranu kolekciju radne odjeće visoke vidljivosti na svijetu. Nova revolucionarna kolekcija izrađena je od recikliranih i organskih materijala te proizvedena na način koji minimalizira negativan utjecaj na okoliš, bez žrtvovanja kvalitete ili udobnosti.

Zaštitite sebe i planet

Fristads Green kolekcija visoke vidljivosti napravljena je s ciljem bolje zaštite onih kojima je potrebna dodatna vidljivost na poslu, ali s manjim utjecajem na okoliš.
Počevši od izbora materijala, pa do načina isporuke – analiziran je svaki korak u lancu te odabrana najodrživija opcija. Svi proizvodi Fristads Green High Visibility kolekcije sadrže ekološku deklaraciju proizvoda (EPD) koja prikazuje ukupnu potrošnju vode i električne energije te potrošnju goriva i potencijalno globalno zagrijavanje uzrokovano proizvodnjom svakog pojedinog odjevnog predmeta unutar kolekcije.

Do danas, Fristads je jedini proizvođač odjeće na svijetu koji koristi EPD za cjelokupnu kolekciju radne odjeće. Radnici i profesionalci čiji posao zahtijeva dodatnu vidljivost pri radu nikada prije nisu imali ovoliki izbor udobne, izdržljive i održive odjeće.

Fristads Green kolekcija visoke vidljivosti nudi široku paletu odjevnih predmeta namijenjenih radnicima na cestama, građevinarstvu, transportu i logistici. Izrađena od organskog pamuka i poliestera iz recikliranih PET boca i ojačana tamo gdje je najpotrebnije, ova kolekcija radne odjeće visoke vidljivosti dugoročno je održiva kao i izdržljiva.

FRISTADS GREEN KOLEKCIJA VISOKE VIDLJIVOSTI KABANICA

Visoka kvaliteta putem održivih materijala

Fristads Green High Visibility kolekcija razvijena je kao odgovor na rastuću potražnju za kvalitetnom i pouzdanom visokovidljivom odjećom u transportnoj i građevinskoj industriji kao i za radnike i stručnjake u području cestogradnje, održavanja i servisa.

Kako bi zadovoljila potrebe radnika različitih profila, ova kolekcija obuhvaća širok raspon veličina te uključuje modele za muškarce i žene. Zahvaljujući dostupnim krojevima, širokom rasponu veličina, promišljenom dizajnu i strateškoj upotrebi rastezljivih materijala, kolekcija Green High Visibility olakšava pronalaženje odjevnog predmeta koji savršeno pristaje.

Održiv izbor za laganu udobnost

Udobnost postaje sve važnijim aspektom u proizvodnji suvremene radne odjeće, a ključ udobnosti je rastezljivost odjevnog predmeta.
Svi Fristads Green High Visibility proizvodi izrađeni su od laganog rastezljivog materijala u 4 smjera koji pruža izvanrednu fleksibilnost i slobodu kretanja. Kako bi udvostručili udobnost, sve hlače u kolekciji Fristads Green High Visibility također imaju posebne rastezljive pletene panele u području struka koji pružaju fleksibilnost tamo gdje je to najpotrebnije. Iz tog razloga proizvodi iz nove Fristads Green High Visibility kolekcije predstavljaju najveći izbor rastezljivih odjevnih predmeta visoke vidljivosti u industriji profesionalne radne odjeće.

Domena Dea d.o.o. glavni je regionalni zastupnik vodećeg europskog proizvođača radne odjeće Fristads. Pogledajte našu Fristads Green High Visibility kolekciju ovdje!

Kolačiće koristimo kako bismo vam osigurali jednostavno iskustvo korištenja naše stranice. Dolaskom na ovu stranicu prihvaćate izjavu o korištenju kolačića.